Opslagstavlen

1387[1]  Kære forældre
Jeg skriver til jer for at gøre jer opmærksomme på, at det først er muligt for eleverne at møde i skole kl. 08.00.
Selvom mange af lærerne møder ind kl. 07.00 for at forberede sig, er der ikke opsyn med eleverne før kl. 08.05.
I dag har vi således oplevet 25-30 elever, som allerede var mødt ind omkring kl. 07.30.

Afdelingsskoleleder
Steen Andersen
Skrevet af Steen Ladegaard Andersen den 13-08-2014

parkering  Kære forældre
Jeg vil bede jer om at vise særlig agtpågivenhed når I bringer og henter jeres børn til og fra skole. Der er meget tryk på mellem 07.50 og 08.15.
Alle skal kunne komme sikkert i skole uden der opstår farefulde situationer, så derfor er det vigtigt, at I følger de anvisninger vores skolepatrulje giver.
Kommer I i bil, så husk at parkere efter reglerne -

Afdelingsskoleleder
Steen Andersen
Skrevet af Steen Ladegaard Andersen den 13-08-2014

notate0a[1]  God sommerferie til alle med et nyhedsbrev.
Vedlagt er nyhedsbrev fra distriktsskolelederen med hilsen op til sommerferien.
I nyhedsbrevet vil du bl.a. kunne læse om En ny skole på vej, starten på det nye skoleår, skemaer, translokation, fritidsområdet, den åbne skole, Kirstinebjerghallen mm.
Alle ønskes hermed en god og velfortjent god sommerferie.
Bilag: Uge 26- 2014 Nyhedsbrev Skolereform m.v.pdf
Skrevet af Egon Sørensen den 26-06-2014