Opslagstavlen

notate0a[1]  God sommerferie til alle med et nyhedsbrev.
Vedlagt er nyhedsbrev fra distriktsskolelederen med hilsen op til sommerferien.
I nyhedsbrevet vil du bl.a. kunne læse om En ny skole på vej, starten på det nye skoleår, skemaer, translokation, fritidsområdet, den åbne skole, Kirstinebjerghallen mm.
Alle ønskes hermed en god og velfortjent god sommerferie.
Bilag: Uge 26- 2014 Nyhedsbrev Skolereform m.v.pdf
Skrevet af Egon Sørensen den 26-06-2014

Håndtryk  Velkommen til ny skolesekretær i Kirstinebjergskolen
Som ny skolesekretær i Kirstinebjergskolen med udgangspunkt i afdeling Havepladsvej er ansat Dorthe Lindhardt Helios. Dorthe er 49 år gammel og har de sidste 9 år været ansat som skolesekretær og studieadministrator  ved Fredericia Gymnasium. Tidligere har hun bl.a. også arbejdet ved Social- og Sundhedsskolen i Middelfart og som kontorassistent ved Carl Bro A/S. Dorthe er udlært ved Fredericia-Middelfart Handelsskole og blev efter uddannelsen ansat her.
Om fritiden udtaler Dorthe: Jeg forsøger at lærer at løbe 5 km uden få pauser og venter stadig på, at det skal blive sjovt. Herudover spiller jeg badminton og plejer børnenes (13 og 16 år) fritidsinteresser.
Dorthe Helios starter på Havepladsvej den 4. august 2014. Billede vedlagt!

Bilag: Dorthe Helios.jpg
Skrevet af Egon Sørensen den 25-06-2014

ikon-glad-sol[1]  Starten på det nye skoleår 2014 – 2015 - eleverne
Første skoledag for eleverne i det nye skoleår er mandag den 11. august 2014. Eleverne møder således (se Bøgeskov for anden tidplan):

2. – 9. årgang: 08.15 Velkomst i skolegården ved ledelse og medarbejdere, herefter almindelig skolegang.

1. årgang:  09.00: Velkomst i skolegården ved ledelse og medarbejdere. 1. lektion sammen med lærer/pædgogteamet omkring klassen. Herefter almindelig skolegang.

0. årgang: 10.15: Velkomst i skolegården ved ledelse og medarbejdere. 1. Lektion med lærer/pædagogteamet omkring klassen. Herefter almindelig skolegang.

Skrevet af Egon Sørensen den 25-06-2014

Smil-dans[1]  Kære forældre og elever på Kirstinebjergskolen, Indre Ringvej.

Skoleåret 2013-14 er ved at være slut - Sommerferien begynder fredag den 27. juni kl. 11.45 og skolen starter igen mandag den 11. august kl. 8.15, hvor den nye skolereform træder i kraft. Det betyder længere skoledage, nye fag, nye pædagoger og lærere m.m..
I starten af august vil I modtage nærmere information om alle disse nye tiltag. wink

Tak til alle for samarbejdet i skoleåret 2013-14 og rigtig god sommerferie.

Dorte Petterson og Steen Andersen.
Skrevet af Steen Ladegaard Andersen den 23-06-2014

SKOLEPORTEN © Skolesoft 2001-14 Til forsiden Information Support